Kuva: Niilo Santaharju, Kankaanpään kaupunginmuseon kokoelmat

torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 2012 - luukku 20

Joulunalus on keittiötöitä täynnä. Monia asioita saa valmiina tai puolivalmiina, mutta monelle on tärkeää, että tietyt ruokalajit tehdään itse ja sillä ainoalla oikealla reseptillä. Mitä tällaisia teillä on? Kommenttikenttään saa mielellään jakaa reseptejä.

Ensi vuonna museo tulee tallentamaan kankaanpääläisten syömistä ja juomista osana valtakunnallista nykydokumentointiprojektia. Tästäkin varmasti lisää tässä blogissa.

Tässä porilaisia leivontaohjeita jouluksi. Museon kokoelmissa olevat sidotut Kotilieden vuosikerrat ovat antoisa lähde monenlaiseen tietoon. Nämä ohjeet ovat vuodelta 1959.


Kotiliesi 1959


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti